UAV-GC contracten

De basis van elk goed project is een gedegen contract waarin de technische inhoud van het project en de samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer vastgelegd zijn.

Vast en variabel

Design & Construct contracten zijn een veel gebruikte contractvorm in de GWW sector, waarbij de UAV-GC voorwaarden van toepassing worden verklaard. Naast het toepassen van de UAV-GC worden alle technische eisen en proces-eisen vastgelegd in de VS1 en VS2. Waar de VS2 een vrij vaste inhoud en vorm heeft, zijn er voor het vastleggen van de technische functionele eisen aan een project vele vormen mogelijk, variërend van een functioneel “Word” document, een eisentabel of Systems Engineering met gebruik van een tool zoals Relatics.

Standaard contract op maat

Voor onze opdrachtgevers in de infra- en energiesector stemmen wij de vorm van het UAV-GC contract af in relatie tot het gewenste niveau van functioneel specificeren. Hiernaast maken wij zowel de technische- als proceseisen specifiek, niet alleen voor het type bouwwerk, maar ook voor o.a. het vereiste VGM-regime, stakeholdermanagement en mate van interactie tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer. Zo maken wij een standaard contract op maat.

Activiteiten

  • Contractschrijver UAV-GC - VS1 - VS2 - Annexen
  • Functioneel Specificeren
  • Systems Engineering
  • Review van UAV-GC contracten

UAV-GC contractenUAV-GC contractenUAV-GC contractenUAV-GC contractenUAV-GC contracten